Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 21 tot 30
Pagina : 3
Aantal berichten : 858
op 19/06/2018 naar 10:58

Beste Stef, Enkele jaren gelden trad je op in de feesttent in onze woonplaats Hardinxveld-Giessendam. Het dak ging er af, geweldig! Sinds dat optreden zijn we allebei dikke fans en kunnen niet wachten op je volgende optreden. Ondanks dat we allebei 50+ (mijn maatje ruim en ik net..) en nette huisvaders zijn, gaan we graag uit ons dak tijdens je optreden. Vrijdag a.s. in Veen hopen we weer van de partij te zijn. Wel graag 'Waarheen Waarvoor', dan kan onze avond niet meer stuk! Groetjes.

: Hoi mannen,

in de eerste plaats natuurlijk bedankt voor jullie leuke bericht! Ja, Hardinxveld-Giessendam heb ik al reeds 2 keer mogen optreden en ik hoop er natuurlijk snel weer een keer terug te komen. Super tof om te horen dat jullie sinds dat optreden dikke fans zijn en top dat jullie er aanstaande vrijdag in Veen waarschijnlijk ook bij zullen zijn. Uiteraard zal ik "Waarheen, waarvoor" gaan zingen vrijdag! Voor nu nog een fijne week en tot vrijdag in Veen!
 
op 16/06/2018 naar 19:28

Hoi Stef, veel succes morgen met de tv opname, en wij zijn er ook bij. Kan ons zoontje Dean waar je in Arnhem een video boodschap voor hem hebt ingesproken, je eindelijk een keer ontmoeten. Tot morgen. Groetjes van ons

: Hoi familie van den Berg,

bedankt voor jullie leuke bericht en geweldig leuk dat ik jullie gisteren mocht begroeten tijdens de TV opnames van "Hart voor muziek" in Zeeland. Wat moest ik ontzettend lachen toen ik klaar was met mijn optreden en Dean aan jullie aangaf dat hij toen wel naar huis wilde. Ik hoop dat jullie hebben genoten van een hele mooie middag en wens jullie bij deze natuurlijk een hele fijne week en hopelijk tot een volgende keer!
 
op 03/06/2018 naar 08:49

Hallo Stef, deze week (23/2018) ben je onze TOPPER VAN DE WEEK met je nieuwe single "De Dochter Van De Kastelein". Kijk snel op onze website radiomaico.nl. Groetjes Radio Maico Nico & Anita.

: Hoi Nico en Anita en natuurlijk het gehele team van Radio Maico,

wat geweldig om te horen dat mijn nieuwe single deze week de "Topper van de week" is bij jullie station. Ik wens jullie en al jullie luisteraars heel veel luisterplezier toe met de nieuwe single!
 
op 22/05/2018 naar 17:41

Hoi Stef ik wou jou en je vrouw hartelijk geluk wensen met het aanstaande ouderschap ik kon het niet eerder doen maar beter laat dan nooit heel veel geluk en gezondheid het beste Gr wil

: Hoi Wil,

dankjewel voor de felicitaties en geluk wensen. We kunnen niet wachten tot we ons kleine wondertje mogen verwelkomen ;-)
 
op 21/05/2018 naar 14:55

hoi Stef ik vind jou liedje leuk en groetjes van Patrick Smink tot zaterdag 15 september bij ooievaarsrun

: Hoi Patrick,

dankjewel voor je leuke bericht. Ik wens je heel veel luisterplezier toe met mijn muziek en tot 15 september!
 
op 07/05/2018 naar 09:06

ik hou van u

: Hoi Mies,

dankjewel en heel veel luisterplezier toegewenst met mijn muziek en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens. 
 
op 07/05/2018 naar 09:03

Ik vind te dik in de kist wel een leuk nummertje

: Hoi Loes,

super leuk om te horen en natuurlijk veel luisterplezier toegewenst en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens.
 
op 04/05/2018 naar 14:26

Hoi Stef, Je bent echt een geweldige zanger. Mijn man en ik zijn super fan van jou en wij draaien jouw liedjes altijd in de auto (met grote tegenzin van de kids helaas. Die moeten zo nodig weer luisteren naar hun hip en hop en pop. Nou, wij draaien gewoon lekker Stef Ekkel hoor!). Ook waarderen wij jou muzik heel erg. Dankjewel voor je geweldige nummer Stef. Groetjes, Douwe en Ellie de Vries Gelukkig getrouwd sinds 1979

: Hoi Ellie en Douwe,

bedankt voor jullie leuke bericht en super leuk om te horen dat jullie grote fans zijn en mijn muziek vaak draaien. Ja, ieder heeft z'n muzieksmaak dus je kan het de kids niet kwalijk nemen dat ze niet van Nederlandse muziek houden. Maar wie weet worden ze nog wel besmet met het Hollandse virus hahaha. Ik wens jullie hoe dan ook heel veel luisterplezier toe met mijn muziek en ik hoop jullie snel een keer te mogen begroeten bij een van mijn volgende optredens.
 
op 01/05/2018 naar 07:08

HOI STEF,

IK WILDE GEWOON EVEN KWIJT DAT IK JE HELEMAAL GEWELDIG VIND, NIET ALLEEN JE MUZIEK MAAR OOK JE KNAPPE KOPPIE! HOPELIJK ZIEN WE JE SNEL WEER OPTREDEN

KUSJES BABS


: Hoi Babs,

dankjewel voor je leuke en lieve berichtje en ik wens je langs deze weg heel veel luisterplezier toe met mijn muziek en ik hoop zeker weer tot gauw bij een van mijn volgende optredens.
 
op 30/04/2018 naar 15:04

Hoi Stef ik wil even zeggen dat ik je liedjes Sierra Madre heel mooi vind doet me altijd denken aan die ene keer dat ik in Split of de Costa del Zol was met mn grote lievde dat vergeet ik echt nooit meer dankjewel Stef groetjes JP uit Nieuwegein xxx

: Hoi Jan Peter,

dankjewel voor je leuke bericht en heel veel luisterplezier toegewenst met mijn muziek en dan natuurlijk speciaal Sierra Madre!
 
Berichten : 21 tot 30
Pagina : 3
Aantal berichten : 858