Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 21 tot 30
Pagina : 3
Aantal berichten : 861
op 16/07/2018 naar 11:19

Hoi stef met annie uit weert .het is lang geleden.dat je iets van mij heb.gehoord..ja stef voor iedereen zorgen .ook zieke man .met alvleesklier kanker .ik heb zelf tehoren gekregen .dat ik longvlieskanker heb .niets aan te doen .alleen chemo .hopen dat ik nog een poosje kan genieten van de kinderen en kleinkinderen.stef je doet het hartstikke goed .en je wordt weer papa .fijn geniet van je gezin .ik geniet.van je liedjes liefs uit weert

: Hoi Annie,

wat verschrikkelijk om te horen allemaal en hoop met m'n hele hart dat de chemo aan zal slaan en dat je nog maar heel lang mag blijven genieten van je kinderen en kleinkinderen en uiteraard ook van mijn muziek. Ja, we zijn druk aan het aftellen tot we onze kleine spruit mogen verwelkomen. 9 augustus (mijn verjaardag) is de uitgerekende datum, maar we denken dat het iets eerder zal zijn. Maar we wachten het rustig af en gaan er zeker voor 100% van genieten. Ik wens je alle goeds, heel veel sterkte en heel veel beterschap en natuurlijk heel veel luisterplezier met mijn muziek.
 
op 16/07/2018 naar 07:41

Hi Stef, Hoe kunnen we met jouw in contact komen voor een interview voor ons radiostation Music Power Radio, Als je wilt mee werken stuur dan een mailtje naar [email protected] Alvast bedankt voor je aandacht. Cor Winkels

: Beste Cor,

ik stuur je even een mailtje met daarin de contactgegevens.
 
op 03/07/2018 naar 10:09

Hallootjes Stef, bedankt dat jij zulke goede nummertjes maakt. Ik zet het altijd op wanneer ik mijn furrry arts maak of als ik in een dip zit. Ik vind vooral Sierra Madre een goed nummertje. kusjes en knuffels van Pedro

: Hoi Pedro,

bedankt voor je leuke bericht en ik wens je uiteraard heel erg veel luisterplezier toe met mijn muziek en ik hoop je snel een keer te mogen begroeten bij een van mijn volgende optredens.
 
op 19/06/2018 naar 10:58

Beste Stef, Enkele jaren gelden trad je op in de feesttent in onze woonplaats Hardinxveld-Giessendam. Het dak ging er af, geweldig! Sinds dat optreden zijn we allebei dikke fans en kunnen niet wachten op je volgende optreden. Ondanks dat we allebei 50+ (mijn maatje ruim en ik net..) en nette huisvaders zijn, gaan we graag uit ons dak tijdens je optreden. Vrijdag a.s. in Veen hopen we weer van de partij te zijn. Wel graag 'Waarheen Waarvoor', dan kan onze avond niet meer stuk! Groetjes.

: Hoi mannen,

in de eerste plaats natuurlijk bedankt voor jullie leuke bericht! Ja, Hardinxveld-Giessendam heb ik al reeds 2 keer mogen optreden en ik hoop er natuurlijk snel weer een keer terug te komen. Super tof om te horen dat jullie sinds dat optreden dikke fans zijn en top dat jullie er aanstaande vrijdag in Veen waarschijnlijk ook bij zullen zijn. Uiteraard zal ik "Waarheen, waarvoor" gaan zingen vrijdag! Voor nu nog een fijne week en tot vrijdag in Veen!
 
op 16/06/2018 naar 19:28

Hoi Stef, veel succes morgen met de tv opname, en wij zijn er ook bij. Kan ons zoontje Dean waar je in Arnhem een video boodschap voor hem hebt ingesproken, je eindelijk een keer ontmoeten. Tot morgen. Groetjes van ons

: Hoi familie van den Berg,

bedankt voor jullie leuke bericht en geweldig leuk dat ik jullie gisteren mocht begroeten tijdens de TV opnames van "Hart voor muziek" in Zeeland. Wat moest ik ontzettend lachen toen ik klaar was met mijn optreden en Dean aan jullie aangaf dat hij toen wel naar huis wilde. Ik hoop dat jullie hebben genoten van een hele mooie middag en wens jullie bij deze natuurlijk een hele fijne week en hopelijk tot een volgende keer!
 
op 03/06/2018 naar 08:49

Hallo Stef, deze week (23/2018) ben je onze TOPPER VAN DE WEEK met je nieuwe single "De Dochter Van De Kastelein". Kijk snel op onze website radiomaico.nl. Groetjes Radio Maico Nico & Anita.

: Hoi Nico en Anita en natuurlijk het gehele team van Radio Maico,

wat geweldig om te horen dat mijn nieuwe single deze week de "Topper van de week" is bij jullie station. Ik wens jullie en al jullie luisteraars heel veel luisterplezier toe met de nieuwe single!
 
op 22/05/2018 naar 17:41

Hoi Stef ik wou jou en je vrouw hartelijk geluk wensen met het aanstaande ouderschap ik kon het niet eerder doen maar beter laat dan nooit heel veel geluk en gezondheid het beste Gr wil

: Hoi Wil,

dankjewel voor de felicitaties en geluk wensen. We kunnen niet wachten tot we ons kleine wondertje mogen verwelkomen ;-)
 
op 21/05/2018 naar 14:55

hoi Stef ik vind jou liedje leuk en groetjes van Patrick Smink tot zaterdag 15 september bij ooievaarsrun

: Hoi Patrick,

dankjewel voor je leuke bericht. Ik wens je heel veel luisterplezier toe met mijn muziek en tot 15 september!
 
op 07/05/2018 naar 09:06

ik hou van u

: Hoi Mies,

dankjewel en heel veel luisterplezier toegewenst met mijn muziek en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens. 
 
op 07/05/2018 naar 09:03

Ik vind te dik in de kist wel een leuk nummertje

: Hoi Loes,

super leuk om te horen en natuurlijk veel luisterplezier toegewenst en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens.
 
Berichten : 21 tot 30
Pagina : 3
Aantal berichten : 861