Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 31 tot 40
Pagina : 4
Aantal berichten : 850
op 24/11/2017 naar 13:24

hoi stef wanneer zing je het liedje weer als ze lacht gr mirjan

: Hoi Mirjan,

dat kan ik nooit zeggen, want soms zing ik hem wel en soms niet. Ik zal hem de volgende keer weer zingen als jullie er weer bij zijn.
 
op 17/11/2017 naar 17:58

Beste Stef, Waar is de videoclip van Als ze lacht opgenomen? Wat een mooie plek is het daar. Met vriendelijke groet, Brian

: Hoi Brian,

de opnames van "Als ze lacht" zijn gemaakt in de buurt van Maashees, maar vraag me niet waar we precies zijn geweest. Ik ben daar ook niet bekend, maar een mooie plek is het zeker!
 
op 13/11/2017 naar 21:14

Mooie website, groetjes de prins van Koranenberg

: Hoi Eric,

dankjewel voor je complimenten en veel plezier met het surfen op mijn website en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens!
 
op 02/11/2017 naar 12:49

Hey harde werker Ik wil je alvast een heel fijn weekend wensen. Ik kom helaas niet meer op de site om kleding enzo van jou te bestellen Groetjes B!anca

: Hoi Bianca,

dankjewel en ook voor jou alvast een heel fijn weekend toegewenst! Het klopt inderdaad dat de site van merchandise niet meer in gebruik is. Dit was uitbesteedt aan iemand anders, maar helaas zijn wij niet op de hoogte gebracht van het opheffen van deze site. Voor 2018 staat er een compleet nieuwe website op de planning, wellicht dat daar een link komt naar nieuwe merchandise wat we zelf gaan doen. Voorlopig is er helaas even geen merchandise beschikbaar.
 
op 26/10/2017 naar 21:02

Bedankt voor je foto-momentje en erg leuk dat je een blijk van herkenning deed tijdens het optreden van Alex in Kerkdriel, ook afgelopen weekend in Oosterhout was het wederom gezellig, het volgende optreden waar we elkaar weer zien wordt waarschijnlijk Leiden op 4 november?? Groetjes, en tot dan!!

: Hoi Ilse,

heel graag gedaan hoor en bedankt voor je leuke berichtje in het gastenboek. Super om te horen dat je er 4 november ook weer gezellig bij bent in Leiden...tot dan!
 
op 21/10/2017 naar 20:16

Hoi stef, we hebben super veel zin in mpf volgende week. Zie je de mogelijkheid om stadje kufstein te zingen? We horen het wel zaterdag. Groeten Reijer en Jesper

: Hoi Reijer en Jesper,

super leuk om te horen dat jullie er ook weer gezellig bij zijn tijdens het MPF aanstaande zaterdag! Helaas is er voor mij geen mogelijkheid om "Het stadje Kufstein" te zingen, omdat ik wordt begeleid door de band. Ik zing daar "Liever te dik in de kist" samen met René Karst en "Waarheen, waarvoor" en/of "De Woonboot". Ligt aan het tijdschema. Ik wens jullie alvast super veel plezier en tot zaterdag!
 
op 11/10/2017 naar 06:55

Hoi stef ben erbij in oosterhout heb je dan wel aub tijd voor een foto gr Mirjan

: Hoi Mirjan,

leuk om te horen dat jullie er ook weer gezellig bij zijn in Oosterhout en ja natuurlijk heb ik tijd voor een foto! Ik maak daar altijd tijd voor, alleen is er soms de mogelijkheid niet voor. Tot zaterdag!
 
op 25/09/2017 naar 17:45

Hoi stef heb je vraag beantwoord zo zie je maar we zijn je grote fans was onze verre reis tot nu toe gr

: Hoi Mirjan,

dankjewel voor jullie adresgegevens, de fotokaart komt z.s.m. jullie kant op. Ik ben blij me zulke trouwe fans! Fijne week toegewenst en tot gauw maar weer ;-)
 
op 25/09/2017 naar 10:53

hoi stef het was gezellig in friesland heb een email gestuurd met een vraag naar je optreden zijn we naar huis gegaan waren 12 uur thuis gr tot een volgende keer mirjan

: Hoi Mirjan,

het was zeker weer super gezellig en geweldig dat jullie helemaal vanuit Zeeland naar Friesland zijn gekomen. Ik hoop dat jullie het leuk hebben gehad, maar dat weet ik wel zeker want de sfeer was echt fantastisch in de tent. Ik heb je mail gezien en ook al beantwoord! Voor nu een hele fijne week toegewenst en tot snel bij een volgend optreden ;-)
 
op 16/09/2017 naar 21:29

Lieve Stef Hier een Berichtje voor mn dochter Mariska. Je had helaas geen handtekening met kaart ze waren Helaas op.Je was bij ons in Leerdam.Wat een top avond Was het.MN dochter en wij hebben echt genoten. Dit is mijn mail [email protected] Hoop dat je ons niet vergeet je ben een topper liefs Petric en Hannelore en Mariska uit Leerdam Xxx

: Hoi Petric, Hennelore en natuurlijk Mariska,

bedankt voor jullie leuke bericht in het gastenboek! Ja, het was zeker super gezellig bij jullie in Leerdam en natuurlijk was ik jullie niet vergeten. Ik heb jullie inmiddels een mail gestuurd en ik zal zorgen dat de fotokaart z.s.m. jullie kant op komt. Veel plezier ermee en hopelijk weer tot gauw bij een volgend optreden ;-)
 
Berichten : 31 tot 40
Pagina : 4
Aantal berichten : 850