Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 41 tot 50
Pagina : 5
Aantal berichten : 865
op 01/01/2018 naar 21:24

Hé Stef het was weer gezellig vanmiddag in Nuenen En nog bedankt dat we samen op de foto konden

: Hoi Ilian,

het was zeker weer super gezellig in Nuenen en natuurlijk heel graag gedaan voor wat betreft de foto! Ik hoop weer tot snel bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 17/12/2017 naar 10:00

Goedemorgen stef .hele fijne kerstdagen en een gezond 2018 .voor je hele gezin .groetjes uit weert dankje wel voor de goeie wensenxx

: Hoi Annie,

dankjewel en ook voor jou natuurlijk hele fijne feestdagen en een fantastisch en vooral gezond 2018 toegewenst! En ik hoop je in het nieuwe jaar snel te mogen begroeten bij een van mijn volgende optredens.
 
op 10/12/2017 naar 19:01

Hoi Stef, mijn zoontje Dean vond het geweldig wat je voor hem hebt gedaan bij het mega piraten festijn in Arnhem. Gelukkig kon mijn vrouw geen schrijvende balpen vinden. Dan maar een videoboodschap. Hij kan niet wachten om je echt een keer te ontmoeten. We houden de agenda in de gaten 😉 ook namens ons hardstikke bedankt voor je gezelligheid. Alvast fijne feestdagen gewenst. Groetjes fam van den Berg.

: Hoi fam van den Berg,

bedankt voor jullie bericht en natuurlijk heel graag gedaan voor wat betreft het inspreken van de videoboodschap. Ja, het was maar goed dat de pennen het niet deden hahaha. Maar ik had sowieso wel een boodschap willen inspreken hoor! Super leuk dat jullie de moeite nemen om te laten weten hoe Dean reageerde. Ik hoop jullie dan ook zeker heel gauw te mogen begroeten bij een van mijn volgende optredens. Ook voor jullie hele fijne feestdagen, een heel goed uiteinde en alle goeds voor 2018!
 
op 01/12/2017 naar 12:55

Hoi stef een geweldig kerstnummer prachtig heerlijk om naar te luisteren.het is zo als je zingt .ook een mooie clip stef ga zo door .en geniet er van .lieve groetjes uit weert .

: Hoi Annie,

bedankt voor je complimenten en heel veel kijk- en luisterplezier toegewenst met mijn nieuwe single "Met Kerst ben ik bij jou". En natuurlijk ook alvast hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2018!
 
op 28/11/2017 naar 20:39

Afgelopen was leuk bij Heel Put zingt Hollands & Vlaams, alleen jammer dat er niet zo heel veel publiek aanwezig was, leuk dat je tegen mij bezig was om een verzoekje aan te vragen, en sorry voor het dolletje met de sleutelbos. Maar ik ben zo ook zo slecht in het onthouden van titels van liedjes, en de andere dame waar je het aan vroeg komt bij mij van het dorp en had ik 1 of 2 voor dit evenement gesproken in de plaatselijke supermarkt waar ik werk, en zij had het dus ook over dit nummer van jou, Hahaha!! Maar wel 1 geluk dat er weinig zo konden we wel gemakkelijk op de foto. Bedankt hiervoor, en wie weet weer tot snel?? Ik denk dat dit Gorinchem gaat worden op 22 december. Groetjes, Ilse

: Hoi Ilse,

bedankt voor je leuke bericht en super leuk dat je er was bij Heel Put zingt Hollands & Vlaams. Het was inderdaad jammer dat er al zoveel mensen weg waren, maar ik had meerdere optredens die avond en kon dus helaas niet eerder ingepland worden in Putte. Toch was het nog super gezellig en natuurlijk nog heel graag gedaan voor wat betreft het zingen van "Ik heb je sleutel weggesmeten". Ik wens je nog een fijne week en wellicht tot 22 december in Gorinchem.
 
op 24/11/2017 naar 13:24

hoi stef wanneer zing je het liedje weer als ze lacht gr mirjan

: Hoi Mirjan,

dat kan ik nooit zeggen, want soms zing ik hem wel en soms niet. Ik zal hem de volgende keer weer zingen als jullie er weer bij zijn.
 
op 17/11/2017 naar 17:58

Beste Stef, Waar is de videoclip van Als ze lacht opgenomen? Wat een mooie plek is het daar. Met vriendelijke groet, Brian

: Hoi Brian,

de opnames van "Als ze lacht" zijn gemaakt in de buurt van Maashees, maar vraag me niet waar we precies zijn geweest. Ik ben daar ook niet bekend, maar een mooie plek is het zeker!
 
op 13/11/2017 naar 21:14

Mooie website, groetjes de prins van Koranenberg

: Hoi Eric,

dankjewel voor je complimenten en veel plezier met het surfen op mijn website en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens!
 
op 02/11/2017 naar 12:49

Hey harde werker Ik wil je alvast een heel fijn weekend wensen. Ik kom helaas niet meer op de site om kleding enzo van jou te bestellen Groetjes B!anca

: Hoi Bianca,

dankjewel en ook voor jou alvast een heel fijn weekend toegewenst! Het klopt inderdaad dat de site van merchandise niet meer in gebruik is. Dit was uitbesteedt aan iemand anders, maar helaas zijn wij niet op de hoogte gebracht van het opheffen van deze site. Voor 2018 staat er een compleet nieuwe website op de planning, wellicht dat daar een link komt naar nieuwe merchandise wat we zelf gaan doen. Voorlopig is er helaas even geen merchandise beschikbaar.
 
op 26/10/2017 naar 21:02

Bedankt voor je foto-momentje en erg leuk dat je een blijk van herkenning deed tijdens het optreden van Alex in Kerkdriel, ook afgelopen weekend in Oosterhout was het wederom gezellig, het volgende optreden waar we elkaar weer zien wordt waarschijnlijk Leiden op 4 november?? Groetjes, en tot dan!!

: Hoi Ilse,

heel graag gedaan hoor en bedankt voor je leuke berichtje in het gastenboek. Super om te horen dat je er 4 november ook weer gezellig bij bent in Leiden...tot dan!
 
Berichten : 41 tot 50
Pagina : 5
Aantal berichten : 865