Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 51 tot 60
Pagina : 6
Aantal berichten : 866
op 26/10/2017 naar 21:02

Bedankt voor je foto-momentje en erg leuk dat je een blijk van herkenning deed tijdens het optreden van Alex in Kerkdriel, ook afgelopen weekend in Oosterhout was het wederom gezellig, het volgende optreden waar we elkaar weer zien wordt waarschijnlijk Leiden op 4 november?? Groetjes, en tot dan!!

: Hoi Ilse,

heel graag gedaan hoor en bedankt voor je leuke berichtje in het gastenboek. Super om te horen dat je er 4 november ook weer gezellig bij bent in Leiden...tot dan!
 
op 21/10/2017 naar 20:16

Hoi stef, we hebben super veel zin in mpf volgende week. Zie je de mogelijkheid om stadje kufstein te zingen? We horen het wel zaterdag. Groeten Reijer en Jesper

: Hoi Reijer en Jesper,

super leuk om te horen dat jullie er ook weer gezellig bij zijn tijdens het MPF aanstaande zaterdag! Helaas is er voor mij geen mogelijkheid om "Het stadje Kufstein" te zingen, omdat ik wordt begeleid door de band. Ik zing daar "Liever te dik in de kist" samen met René Karst en "Waarheen, waarvoor" en/of "De Woonboot". Ligt aan het tijdschema. Ik wens jullie alvast super veel plezier en tot zaterdag!
 
op 11/10/2017 naar 06:55

Hoi stef ben erbij in oosterhout heb je dan wel aub tijd voor een foto gr Mirjan

: Hoi Mirjan,

leuk om te horen dat jullie er ook weer gezellig bij zijn in Oosterhout en ja natuurlijk heb ik tijd voor een foto! Ik maak daar altijd tijd voor, alleen is er soms de mogelijkheid niet voor. Tot zaterdag!
 
op 25/09/2017 naar 17:45

Hoi stef heb je vraag beantwoord zo zie je maar we zijn je grote fans was onze verre reis tot nu toe gr

: Hoi Mirjan,

dankjewel voor jullie adresgegevens, de fotokaart komt z.s.m. jullie kant op. Ik ben blij me zulke trouwe fans! Fijne week toegewenst en tot gauw maar weer ;-)
 
op 25/09/2017 naar 10:53

hoi stef het was gezellig in friesland heb een email gestuurd met een vraag naar je optreden zijn we naar huis gegaan waren 12 uur thuis gr tot een volgende keer mirjan

: Hoi Mirjan,

het was zeker weer super gezellig en geweldig dat jullie helemaal vanuit Zeeland naar Friesland zijn gekomen. Ik hoop dat jullie het leuk hebben gehad, maar dat weet ik wel zeker want de sfeer was echt fantastisch in de tent. Ik heb je mail gezien en ook al beantwoord! Voor nu een hele fijne week toegewenst en tot snel bij een volgend optreden ;-)
 
op 16/09/2017 naar 21:29

Lieve Stef Hier een Berichtje voor mn dochter Mariska. Je had helaas geen handtekening met kaart ze waren Helaas op.Je was bij ons in Leerdam.Wat een top avond Was het.MN dochter en wij hebben echt genoten. Dit is mijn mail [email protected] Hoop dat je ons niet vergeet je ben een topper liefs Petric en Hannelore en Mariska uit Leerdam Xxx

: Hoi Petric, Hennelore en natuurlijk Mariska,

bedankt voor jullie leuke bericht in het gastenboek! Ja, het was zeker super gezellig bij jullie in Leerdam en natuurlijk was ik jullie niet vergeten. Ik heb jullie inmiddels een mail gestuurd en ik zal zorgen dat de fotokaart z.s.m. jullie kant op komt. Veel plezier ermee en hopelijk weer tot gauw bij een volgend optreden ;-)
 
op 10/09/2017 naar 16:44

Hoi stef, waarom zing je tegenwoordig altijd 2x liever te dik in de kist en niet meer stadje kufstein. Dat is een super nummer. Groeten Reijer en Jesper

: Hoi Reijer en Jesper,

vaak is het zo dat je een nieuwe single 2x zingt om het liedje extra te kunnen promoten. Bij "Liever te dik in de kist" was het succes zo groot dat hij standaard 2x in de set is blijven zitten. Echter is dat niet de reden waarom ik "Het stadje Kufstein" bijna nooit meer zing, want die zit al heel lang niet meer in mijn lijstje. Af en toe zing ik hem nog, maar dat is vaak op verzoek of bij de winsterse feestjes! De kans is dus ook zeker aanwezig dat je hem de komende periode weer vaker zult gaan horen. "Liever te dik in de kist" wordt straks ook gewoon weer teruggeschroefd naar 1x per optreden. De bedoeling was om dit te doen na de zomerfeesten. We zijn namelijk weer druk bezig met nieuw repertoire. Maar laat me even weten wanneer jullie weer bij een optreden zijn, dan zing ik uiteraard "Het stadje Kufstein" voor jullie!
 
op 07/09/2017 naar 10:15

Hoi Stef tot zondag hoop dat je je nieuwe singel kan zingen en anders 24 in Wassenaar gr mirjan

: Hoi Mirjan,

super leuk dat jullie er zondag weer bij waren en tot de 24ste in Sint-Annaparochie (feest van AH Wassenaar). Ik zal dan zeker mijn nieuwe single weer voor jullie gaan zingen! Tot dan ;-)
 
op 06/09/2017 naar 17:16

hoi stef dacht gisteren zal wel weer eens kaartjes willen winnen ergens van en wat denk je een zondag heb ik 4 kaartjes gewonnen dus we komen samen met 2 andere van de Benidorm reis tot zondag gr mirjan

: Hoi Mirjan,

wat leuk...gefeliciteerd met het winnen van de kaartjes en tot zondag!
 
op 27/08/2017 naar 16:17

ik Het niet van de schans ik ben in het ziekenhuis in dan ook een beetje een idee van het centrum gelegen in de buurt zijn er in ieder die de afgelopen weken in de groep ontvangen de laatste jaren een begrip en ik heb ook wel weer een keer een mail sturen

: Hoi Jordy,

ik snap je bericht niet helemaal en weet niet of ik het goed begrijp, maar ik haal eruit dat je in het ziekenhuis ligt. Ik wens je in dat geval natuurlijk alle goeds en heel veel beterschap!
 
Berichten : 51 tot 60
Pagina : 6
Aantal berichten : 866