Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 51 tot 60
Pagina : 6
Aantal berichten : 861
op 16/09/2017 naar 21:29

Lieve Stef Hier een Berichtje voor mn dochter Mariska. Je had helaas geen handtekening met kaart ze waren Helaas op.Je was bij ons in Leerdam.Wat een top avond Was het.MN dochter en wij hebben echt genoten. Dit is mijn mail [email protected] Hoop dat je ons niet vergeet je ben een topper liefs Petric en Hannelore en Mariska uit Leerdam Xxx

: Hoi Petric, Hennelore en natuurlijk Mariska,

bedankt voor jullie leuke bericht in het gastenboek! Ja, het was zeker super gezellig bij jullie in Leerdam en natuurlijk was ik jullie niet vergeten. Ik heb jullie inmiddels een mail gestuurd en ik zal zorgen dat de fotokaart z.s.m. jullie kant op komt. Veel plezier ermee en hopelijk weer tot gauw bij een volgend optreden ;-)
 
op 10/09/2017 naar 16:44

Hoi stef, waarom zing je tegenwoordig altijd 2x liever te dik in de kist en niet meer stadje kufstein. Dat is een super nummer. Groeten Reijer en Jesper

: Hoi Reijer en Jesper,

vaak is het zo dat je een nieuwe single 2x zingt om het liedje extra te kunnen promoten. Bij "Liever te dik in de kist" was het succes zo groot dat hij standaard 2x in de set is blijven zitten. Echter is dat niet de reden waarom ik "Het stadje Kufstein" bijna nooit meer zing, want die zit al heel lang niet meer in mijn lijstje. Af en toe zing ik hem nog, maar dat is vaak op verzoek of bij de winsterse feestjes! De kans is dus ook zeker aanwezig dat je hem de komende periode weer vaker zult gaan horen. "Liever te dik in de kist" wordt straks ook gewoon weer teruggeschroefd naar 1x per optreden. De bedoeling was om dit te doen na de zomerfeesten. We zijn namelijk weer druk bezig met nieuw repertoire. Maar laat me even weten wanneer jullie weer bij een optreden zijn, dan zing ik uiteraard "Het stadje Kufstein" voor jullie!
 
op 07/09/2017 naar 10:15

Hoi Stef tot zondag hoop dat je je nieuwe singel kan zingen en anders 24 in Wassenaar gr mirjan

: Hoi Mirjan,

super leuk dat jullie er zondag weer bij waren en tot de 24ste in Sint-Annaparochie (feest van AH Wassenaar). Ik zal dan zeker mijn nieuwe single weer voor jullie gaan zingen! Tot dan ;-)
 
op 06/09/2017 naar 17:16

hoi stef dacht gisteren zal wel weer eens kaartjes willen winnen ergens van en wat denk je een zondag heb ik 4 kaartjes gewonnen dus we komen samen met 2 andere van de Benidorm reis tot zondag gr mirjan

: Hoi Mirjan,

wat leuk...gefeliciteerd met het winnen van de kaartjes en tot zondag!
 
op 27/08/2017 naar 16:17

ik Het niet van de schans ik ben in het ziekenhuis in dan ook een beetje een idee van het centrum gelegen in de buurt zijn er in ieder die de afgelopen weken in de groep ontvangen de laatste jaren een begrip en ik heb ook wel weer een keer een mail sturen

: Hoi Jordy,

ik snap je bericht niet helemaal en weet niet of ik het goed begrijp, maar ik haal eruit dat je in het ziekenhuis ligt. Ik wens je in dat geval natuurlijk alle goeds en heel veel beterschap!
 
op 25/08/2017 naar 19:28

hallo Stef, je hebt net opgetreden op het bedrijvenuurtje in Neede. Het was top! Zes jaar geleden heb je opgetreden op ons 25 jarig huwelijk in Haaksbergen. ik heb naar je optreden uitgekeken en er weer van genoten. was de bamibal lekker ? (ha ha) Hartelijke groeten Ria

: Hoi Ria,

bedankt voor je leuke bericht en voor je complimenten! Ik vond het ook geweldig tijdens het bedrijvenuurtje...wat een heerlijkj feestje en wat was het mega druk! Fijn om te horen dat je hebt genoten...en wat betreft de bamibal...die had ik even achter me neergelegd en was op een gegeven moment al foetsie dus ik hoop dat het diegene lekker heeft gesmaakt hahahaha. Bedankt nogmaals en hopelijk weer tot gauw.
 
op 25/08/2017 naar 17:22

Hoi stef, We kunnen niet wachten om je zondag om 14:45 in Nijmegen te zien. Hopelijk maak je er weer een super feestje van. Tot zondag !!!

: Hoi Reijer en Jesper,

wat was het super gezellig in Nijmegen. Ik heb echt genoten van mijn optreden en ik hoop jullie ook. Super tof dat jullie weer van de partij waren en ik hoop zeker weer tot heel gauw bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 22/08/2017 naar 16:28

hoi stef bedankt voor je antwoord we doen het wel voor je optreden de foto is dat goed fijne week tot zaterdag

: Hoi Mirjan,

geen probleem! Ik zie jullie vanzelf wel verschijnen. Fijne week nog en tot zaterdag!
 
op 21/08/2017 naar 19:10

Hallo Stef, Afgelopen vrijdag heb je samen met mijn dochter Lieke gezongen op de Zomerfeesten in Gorinchem. Je weet maar half hoe blij je ze daarmee gemaakt hebt !!! Ze was zo overdondert dat ze vergeten is om een handtekening aan je te vragen. Lukt het misschien om een foto met een handtekening op te sturen? Dan maak je ze nog gelukkiger. Alvast bedankt Stef.

: Hoi Wilco,

bedankt voor je leuke bericht en wat leuk om te horen dat Lieke zo blij was dat we samen hebben gezongen. Ik hoop dat ze net zo blij is dan dat ik ben met haar mooie tekening! Ja, natuurlijk is het mogelijk om haar nog even een handtekening na te sturen. Mail me even je adres via [email protected] en dan ga ik een fotokaart met handtekening voor haar toesturen. Bedankt nogmaals voor Lieke haar mooie tekening en ik wens jullie alle goeds en nog een hele fijne week en ik hoop weer eens tot gauw bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 18/08/2017 naar 14:19

Hoi Stef, Komende donderdagavond kom je op ons dorpsfeest in Emst. Fantastisch! Mijn schoonzus, Erica Hulleman, viert die dag haar 50ste verjaardag. Wat zou het geweldig zijn als jij haar feliciteert vanaf/op het podium. Liefs Sandra x

: Hoi Sandra,

ik heb het er in mijn agenda bij gezet dus ik probeer er aan te denken. Neem het me alsjeblieft niet kwalijk mocht ik het wel vergeten, maar meestal denk ik er wel aan want het is maar een kleine moeite. Hartstikke leuk! Fijne week nog en tot donderdag ;-)
 
Berichten : 51 tot 60
Pagina : 6
Aantal berichten : 861