Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 61 tot 70
Pagina : 7
Aantal berichten : 866
1 ... 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 ... 87
op 25/08/2017 naar 19:28

hallo Stef, je hebt net opgetreden op het bedrijvenuurtje in Neede. Het was top! Zes jaar geleden heb je opgetreden op ons 25 jarig huwelijk in Haaksbergen. ik heb naar je optreden uitgekeken en er weer van genoten. was de bamibal lekker ? (ha ha) Hartelijke groeten Ria

: Hoi Ria,

bedankt voor je leuke bericht en voor je complimenten! Ik vond het ook geweldig tijdens het bedrijvenuurtje...wat een heerlijkj feestje en wat was het mega druk! Fijn om te horen dat je hebt genoten...en wat betreft de bamibal...die had ik even achter me neergelegd en was op een gegeven moment al foetsie dus ik hoop dat het diegene lekker heeft gesmaakt hahahaha. Bedankt nogmaals en hopelijk weer tot gauw.
 
op 25/08/2017 naar 17:22

Hoi stef, We kunnen niet wachten om je zondag om 14:45 in Nijmegen te zien. Hopelijk maak je er weer een super feestje van. Tot zondag !!!

: Hoi Reijer en Jesper,

wat was het super gezellig in Nijmegen. Ik heb echt genoten van mijn optreden en ik hoop jullie ook. Super tof dat jullie weer van de partij waren en ik hoop zeker weer tot heel gauw bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 22/08/2017 naar 16:28

hoi stef bedankt voor je antwoord we doen het wel voor je optreden de foto is dat goed fijne week tot zaterdag

: Hoi Mirjan,

geen probleem! Ik zie jullie vanzelf wel verschijnen. Fijne week nog en tot zaterdag!
 
op 21/08/2017 naar 19:10

Hallo Stef, Afgelopen vrijdag heb je samen met mijn dochter Lieke gezongen op de Zomerfeesten in Gorinchem. Je weet maar half hoe blij je ze daarmee gemaakt hebt !!! Ze was zo overdondert dat ze vergeten is om een handtekening aan je te vragen. Lukt het misschien om een foto met een handtekening op te sturen? Dan maak je ze nog gelukkiger. Alvast bedankt Stef.

: Hoi Wilco,

bedankt voor je leuke bericht en wat leuk om te horen dat Lieke zo blij was dat we samen hebben gezongen. Ik hoop dat ze net zo blij is dan dat ik ben met haar mooie tekening! Ja, natuurlijk is het mogelijk om haar nog even een handtekening na te sturen. Mail me even je adres via [email protected] en dan ga ik een fotokaart met handtekening voor haar toesturen. Bedankt nogmaals voor Lieke haar mooie tekening en ik wens jullie alle goeds en nog een hele fijne week en ik hoop weer eens tot gauw bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 18/08/2017 naar 14:19

Hoi Stef, Komende donderdagavond kom je op ons dorpsfeest in Emst. Fantastisch! Mijn schoonzus, Erica Hulleman, viert die dag haar 50ste verjaardag. Wat zou het geweldig zijn als jij haar feliciteert vanaf/op het podium. Liefs Sandra x

: Hoi Sandra,

ik heb het er in mijn agenda bij gezet dus ik probeer er aan te denken. Neem het me alsjeblieft niet kwalijk mocht ik het wel vergeten, maar meestal denk ik er wel aan want het is maar een kleine moeite. Hartstikke leuk! Fijne week nog en tot donderdag ;-)
 
op 16/08/2017 naar 15:57

Hoi stef heb even een vraagje 26 augustus treed je op in Breda daar ben ik dan ook samen met een collega die Graag een keer met je op de foto wil zou dat dan aub kunnen gr mirjan

: Hoi Mirjan,

leuk om te weten dat jullie er zaterdag 26 augustus ook weer gezellig bij zijn en natuurlijk kan je collega met mij op de foto! Kom dan wel voor of direct na afloop van het optreden naar me toe, want ik heb nog meerdere optredens die avond dus ik moet gelijk weer door! Voor nu nog een hele fijne week toegewenst en tot zaterdag in Breda.
 
op 12/08/2017 naar 16:49

Hoi Stef nog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag sorry dat ik te laat ben maar jou verjaardag valt op de sterf dag van mijn dochter daarom ben ik te laat hartelijke groeten Wil

: Hoi Wil,

ik weet niet hoe lang je dochter al is overleden, maar wens je uiteraard heel veel sterkte en alle goeds. Bedankt alsnog voor de felicitaties en je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor! Ik vind het al hartstikke lief dat je er aan denkt ;-)
 
op 11/08/2017 naar 16:35

Hoi hoop dat je een leuke verjaardag en vakantie hebt gehad met je gezin tot 19 augustus gr mirjan

: Hoi Mirjan,

ik heb een heerlijke vakantie gehad en een erg leuke verjaardag! Tot 19 augustus ;-)
 
op 29/07/2017 naar 21:54

Goedeavond stef ekkel website ziet er goed uit en top muziek Groetjes van webradiotwinlife.nl

: Hoi Bjorn,

dank voor de complimenten! De website zal binnenkort compleet worden vernieuwd, want deze is inmiddels qua systeem erg verouderd. Voor wat betreft mijn muziek wens ik je uiteraard heel veel draai- en luisterplezier toe en ik tot gauw bij een van mijn volgende optredens.
 
op 28/07/2017 naar 14:12

hoi stef bedankt voor je berichtje tot morgen gr mirjan

: Hoi Mirjan,

graag gedaan natuurlijk en tot morgen!
 
1 ... 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 ... 87
Berichten : 61 tot 70
Pagina : 7
Aantal berichten : 866