Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 71 tot 80
Pagina : 8
Aantal berichten : 819
1 ... 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 ... 82
op 13/02/2017 naar 22:06

Hoi stef wat zag je er prachtig uit .het zal wel spannend geweest zijn .het was toch weer een belevenis. Voor mij heb je hem gewonnen hoor .je heb een fantastisch jaar gehad .je heb een geweldig gezin .je zingt prachtig .en heerlijk om naar te luisteren. .geweldig lieve gr uit weert .en heel veel succes

: Hoi Annie,

dankjewel voor je complimenten! Ja, het was zeker spannend en vooral weer een hele leuke ervaring. En ik had ook eigenlijk wel verwacht dat André Hazes hem zou winnen. Dik verdiend en van harte gegund. Ik heb zeker een fantastisch jaar gehad en vond de nominatie op zich al een bekroning op het harde werken van de afgelopen 19 jaar. Ik ben echt super trots op wat ik tot nu toe heb mogen bereiken en heb inderdaad een geweldig gezin waar ik super trots op ben en een grotere prijs dan dat zal ik in mijn leven ook niet kunnen krijgen. En wat de muziek betreft blijf ik natuurlijk lekker doorgaan met datgene waar ik zoveel plezier in heb en zolang dat mij gegund wordt dan hoop ik nog vele jaren door te blijven gaan. Bedankt voor je lieve woorden en heel veel luisterplezier toegewenst met mijn muziek en hopelijk tot gauw bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 13/02/2017 naar 05:27

hoi stef het is ons niet gelukt dit weekend maar we zijn wel in aart in deurne hoop dat het dan wel lukt voor de foto gr mirjan

: Hoi Mirjan,

jammer om te horen dat het niet gelukt is, maar een volgende keer natuurlijk beter. Ik hoop in ieder geval dat jullie een fijn weekend hebben gehad en hoop weer tot snel bij een van mijn volgende optredens.
 
op 11/02/2017 naar 08:52

Hoi stef zal kijken of het lukt vanwege het weer anders proberen we het morgen gr mirjan

: Komt goed, fijn weekend!
 
op 09/02/2017 naar 12:43

Hoi stef alles was goed hoe laat ben je in gilze rijen als we niet naar binnen mogen gaan we bij de ingang staan mits het mooi weer is hoop dat je dan wat eerder bent voor een foto gr mirjanUhn

: Hoi Mirjan,

fijn om te horen dat alles goed was! Wij zijn rond 14:00 uur in Gilze-Rijen dus geen probleem voor wat betreft een foto. Ik weet niet of het feest voor iedereen toegankelijk is, maar hoop jullie natuurlijk te mogen begroeten tijdens mijn optreden. Tot vanmiddag!
 
op 07/02/2017 naar 18:55

hoi stef zo zie je maar wat echte fans doen hoop gauw tot een volgende keer maar dan wel wat dichter bij gr mirjan

: Nou en of, hopelijk tot snel en vast en zeker weer wat dichter bij jullie in de buurt ;-)
 
op 05/02/2017 naar 10:13

hoi stef was gezellig maar we konden niet wachten voor een foto want we moesten nog naar zeeland terug doen we wel een volgende keer een hele fijne wwek verder gr mirjan

: Hoi Mirjan,

het was zeker super gezellig en natuurlijk alle begrip dat jullie niet konden wachten. Ik vind het al fantastisch dat jullie de verre reis vanuit Zeeland naar Kampen hebben gemaakt. Ik hoop dat jullie een super avond hebben gehad en zie jullie vast en zeker snel weer bij een van mijn volgende optredens en dan gaan we natuurlijk alsnog even op de foto! Jullie ook een hele fijne week en hopelijk tot gauw ;-)
 
op 04/02/2017 naar 17:35

kom vnaaf leuke hansestat leuk he ja vijne avont.

: Hoi Stug,

super leuk dat je er ook bij was tijdens de Hollandse avond in de Music Club in onze gezellige Hanzestad Kampen. Ik hoop dat je een leuke avond hebt gehad en wens je voor nu natuurlijk een hele fijne week en hopelijk weer tot snel bij een van mijn volgende optredens.
 
op 03/02/2017 naar 13:09

hoi stef we zijn erbij morgen in kampen kan ik ook met je op de foto gr mirjan

: Hoi Mirjan,

leuk om te horen dat jullie er ook gezellig bij zijn. Ja, natuurlijk kunnen we even op de foto ;-)
 
op 31/01/2017 naar 19:32

hallo stef ik ben op school bezig met een project en met dat project organiseer ik een schoolfeest waarvan de volledige opbrengst naar het kika kankerfond voor ernstig zieke kinder gaat hierbij mijn vraag of u het leuk zou vinden om te komen optreden op 6 april 2017 ik hoor graag van je mvg Ricky de Ronde / Van Haestrechtcollege Kaatsheuvel.

: Hoi Ricky,

in de eerste plaats natuurlijk bedankt voor je bericht. Super om te horen dat je iets gaat organiseren voor KIKA, maar voor wat betreft je vraag gelieve even contact opnemen met mijn boekingskantoor Lukassen Produkties te Nijmegen. Zij beheren mijn agenda en plannen alles voor mij in. De gegevens zijn te vinden onder het knopje "Contact" op deze site. Ik wens je alle goeds en succes met je project en hoop dat het een heel groot succes mag gaan worden!
 
op 26/01/2017 naar 17:56

hallo stef wat kost een optreden van een uurtje of een half uur ik wilden jou laaten optreden bij de frion zwolle hoor daar om deze vraag hoor groeten lex

: Hoi Lex,

dankjewel voor je bericht. Voor wat betreft je vraag gelieve even contact opnemen met Lukassen Produkties te Nijmegen. Bij het knopje "contact" staan alle gegevens. 
 
1 ... 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 ... 82
Berichten : 71 tot 80
Pagina : 8
Aantal berichten : 819