Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 91 tot 100
Pagina : 10
Aantal berichten : 835
1 ... 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ... 84
op 07/02/2017 naar 18:55

hoi stef zo zie je maar wat echte fans doen hoop gauw tot een volgende keer maar dan wel wat dichter bij gr mirjan

: Nou en of, hopelijk tot snel en vast en zeker weer wat dichter bij jullie in de buurt ;-)
 
op 05/02/2017 naar 10:13

hoi stef was gezellig maar we konden niet wachten voor een foto want we moesten nog naar zeeland terug doen we wel een volgende keer een hele fijne wwek verder gr mirjan

: Hoi Mirjan,

het was zeker super gezellig en natuurlijk alle begrip dat jullie niet konden wachten. Ik vind het al fantastisch dat jullie de verre reis vanuit Zeeland naar Kampen hebben gemaakt. Ik hoop dat jullie een super avond hebben gehad en zie jullie vast en zeker snel weer bij een van mijn volgende optredens en dan gaan we natuurlijk alsnog even op de foto! Jullie ook een hele fijne week en hopelijk tot gauw ;-)
 
op 04/02/2017 naar 17:35

kom vnaaf leuke hansestat leuk he ja vijne avont.

: Hoi Stug,

super leuk dat je er ook bij was tijdens de Hollandse avond in de Music Club in onze gezellige Hanzestad Kampen. Ik hoop dat je een leuke avond hebt gehad en wens je voor nu natuurlijk een hele fijne week en hopelijk weer tot snel bij een van mijn volgende optredens.
 
op 03/02/2017 naar 13:09

hoi stef we zijn erbij morgen in kampen kan ik ook met je op de foto gr mirjan

: Hoi Mirjan,

leuk om te horen dat jullie er ook gezellig bij zijn. Ja, natuurlijk kunnen we even op de foto ;-)
 
op 31/01/2017 naar 19:32

hallo stef ik ben op school bezig met een project en met dat project organiseer ik een schoolfeest waarvan de volledige opbrengst naar het kika kankerfond voor ernstig zieke kinder gaat hierbij mijn vraag of u het leuk zou vinden om te komen optreden op 6 april 2017 ik hoor graag van je mvg Ricky de Ronde / Van Haestrechtcollege Kaatsheuvel.

: Hoi Ricky,

in de eerste plaats natuurlijk bedankt voor je bericht. Super om te horen dat je iets gaat organiseren voor KIKA, maar voor wat betreft je vraag gelieve even contact opnemen met mijn boekingskantoor Lukassen Produkties te Nijmegen. Zij beheren mijn agenda en plannen alles voor mij in. De gegevens zijn te vinden onder het knopje "Contact" op deze site. Ik wens je alle goeds en succes met je project en hoop dat het een heel groot succes mag gaan worden!
 
op 26/01/2017 naar 17:56

hallo stef wat kost een optreden van een uurtje of een half uur ik wilden jou laaten optreden bij de frion zwolle hoor daar om deze vraag hoor groeten lex

: Hoi Lex,

dankjewel voor je bericht. Voor wat betreft je vraag gelieve even contact opnemen met Lukassen Produkties te Nijmegen. Bij het knopje "contact" staan alle gegevens. 
 
op 25/01/2017 naar 09:29

Zondag jl. hebben we het 60 jarig Huwelijksfeest van onze ouders gevierd. Een prachtige, zonnige winterse dag. Op het feest zaten 2 stralende sterren, die mede door een geweldige muzikale bijdrage van Stef, terugkijken op een fantastisch feest. Heel erg mooi om te zien hoe Stef zich inzet en geniet van gezelligheid om zich heen. Dank je wel Stef!

: Hoi Jacolien,

bedankt voor je leuke bericht en wat fijn om te horen dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan een fantastisch feest, want dat was het zeer zeker. Ik heb zelf ook genoten, want ze zaten inderdaad te stralen en wat hebben jullie een heerlijke gezellige familie. Ik ben heel erg blij dat ik deel heb mogen uitmaken van deze bijzondere dag en wens jullie allemaal alle goeds en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens of wellicht bij een volgend feestje ;-)
 
op 14/01/2017 naar 14:08

Hoi stef 2017 is weer goed begonnen he .en de maand februari. Harstikke fijn .en spannend he de edison..heerlijk voor je al die optredens.en het zien genieten van het pu bliek dat is mooi om te zien .geniet er van stef..het is heerlijk om er naar te luisteren. In de auto overal .mijn man en ik zitten altijd mee te zingen .stef gr uit weert .tot we iets weten van de edison👍👍👍👍👍

: Hoi Annie,

bedankt voor je leuke bericht! Ja, 2017 is super begonnen en ik hoop van harte dat het maar weer een heel mooi en gezellig muzikaal jaar mag gaan worden met vele leuke optredens. Ja, fantastisch dat ik ben genomineerd voor een Edison en zeker weten super spannend maar ik ben al zo ongelooflijk trots en blij om genomineerd te zijn. Ik werk al bijna 19 jaar keihard voor alles wat ik heb bereikt en heb heel erg veel aan heel veel mensen te danken en ben maar wat trots op waar ik nu sta. Dromen zullen er altijd blijven, maar genieten is nog veel belangrijker en dat doe ik met volle teugen. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat me gegeven wordt en hoop nog vele jaren door te mogen blijven gaan met hetgeen wat ik zo leuk vind. En ik hoop natuurlijk dat ik zo'n prachtige bekroning op mijn werk in ontvangst zou mogen nemen, maar dat zullen we zien op 13 februari. Ik vind het geweldig om te horen dat jullie zo genieten van mijn muziek en wens jullie nog heel veel luisterplezier toe met mijn liedjes en ik hoop tot snel bij een van mijn volgende optredens. 
 
op 11/01/2017 naar 18:53

Hallo stef jou twee nieuwe cdtje zijn nog ver krijg baar bij cd hal in ruinen hoor mijn vrouw draaien jou cdtje dol hoor zij zingt ze ook mee hoor groeten reni en lex

: Hoi Reni en Lex,

bedankt voor jullie leuke bericht. Ja, natuurlijk is mijn nieuwe dubbel-album "Stef Ekkel - Best Of" nog verkrijgbaar bij de CD-hal Ruinen. Zij geloven nog altijd in de Nederlandse artiesten en mensen komen van heinde en verre om daar hun cd's te halen. Bedankt voor de complimenten voor wat betreft mijn nieuwe album en super leuk om te horen dat er uit volle borst wordt meegezongen. Ik wens jullie nog heel veel luisterplezier toe met mijn nieuwe album en ik hoop tot gauw bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 25/12/2016 naar 20:30

Hoi Stef ik ben wat laat maar toch nog hele fijne kerstdagen en een heel muzikaal nieuwjaar gewenst en een gezond jaar ook voor je vrouw en kinderen Gr en hoop je nog eens te ontmoeten Gr wil

: Hoi Wil,

dankjewel en voor jou natuurlijk ook hele fijne kerstdagen, een heel goed uiteinde en alle goeds en heel veel geluk en voorspoed maar vooral een goede gezondheid voor 2017! En hopelijk tot snel in het nieuwe jaar ;-)
 
1 ... 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ... 84
Berichten : 91 tot 100
Pagina : 10
Aantal berichten : 835