Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 91 tot 100
Pagina : 10
Aantal berichten : 819
1 ... 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ... 82
op 30/11/2016 naar 12:29

Heee Stef, Ik wil je bedanken voor de geweldige carnaval die wij mochten hebben door jou te gekke nummer "liever te dik in de kist"! Ik hoop je snel weer een keer te zien en hopelijk weer een lekker nummer voor de aankomende carnaval. Gr. Teun Jacobs (een echte fan)

: Hoi Teun,

bedankt voor je leuke bericht en helemaal super om te horen dat jullie mede dankzij "Liever te dik in de kist" een geweldige carnaval zullen gaan hebben. Er komt voor de carnaval geen nieuwe single uit, juist omdat dit de eerste carnaval wordt voor "Liever te dik in de kist". Ik hoop ook zeker weer tot snel en wens je voor nu alle goeds fijne feestdagen en alvast een daverend carnaval 2017 ;-)
 
op 27/11/2016 naar 15:52

Hoi stef, Wij hebben je lied liever te dik als team lied wat is het een super lied. Ik heb zelfs mijn onderscheid ontworpen met de tekst er in. Ik zou je er graag 1 uitreiken. Of op sturen.

: Hoi H.D.H Yvonne de eerst Prinses der Olijke,

in de eerste plaats natuurlijk bedankt voor je leuke bericht en geweldig om te horen dat "Liever te dik in de kist" jullie team lied is geworden en jullie zelfs de onderscheiding hebben ontworpen met de tekst erin. Ik weet niet of er een optreden gepland staat bij jullie, want in dat geval mogen jullie mij hem zeker persoonlijk uitreiken en anders inderdaad het liefst even per post. Het adres waar je hem heen kunt sturen is:

Stef Ekkel Entertainment, Siriusweg 36, 8262 BE Kampen. Alvast hartelijk bedankt!


 
op 24/11/2016 naar 20:56

hallo stef jou cdtje is in zwolle niet te koop die je gemaakt heb van te dik hoor kan je daar ook iets aan doen? groeten lex

: Hoi Lex,

het is inderdaad erg jammer dat mijn CD niet overal verkrijgbaar is, maar helaas kunnen wij daar zelf niets aan doen. Mijn platenmaatschappij levert de CD's op bestelling uit, maar hij is gewoon online te bestellen hoor. Alvast ontzettend veel luisterplezier toegewenst!
 
op 17/11/2016 naar 17:32

Het wel goed met een andere keer

: Hoi Jordy,

ik begrijp niet helemaal goed wat je bedoelt, maar bedankt voor je bericht en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 16/11/2016 naar 15:43

Hoi stef leuk he dat je ook in de prijzen valt .met de koosalberts award.en rene..en 3.ooo.ooo keer bekeken geweldig van harte gegund..heerlijk ik geniet er ook van hoor .en je blijft de zelfde 👍👍👍gr uit weert

: Hoi Annie,

ja we zijn echt super blij en super trots dat wij een Koos Alberts Award in ontvangst mochten nemen en dat onze videoclip inmiddels meer dan 3 miljoen views heeft. Bedankt voor je lieve woorden en ik hoop dat je nog maar heel lang mag blijven genieten van mijn muziek. Fijn weekend alvast en hopelijk tot snel bij een van mijn volgende optredens.
 
op 11/11/2016 naar 14:36

Dag Stef - mijn buurmeisje heeft een liedje geschreven en is er zelf van overtuigd dat het alleen door jou gezongen kan worden. Kan ik je de tekst toesturen via de mail?

: Hoi Gijsje,

wat geweldig leuk om te horen dat je buurmeisje een liedje heeft geschreven en ja natuurlijk mag je mij de tekst toesturen per mail. Het mailadres is [email protected]

Ik zie het graag tegemoet en wie weet is het wat. Alvast bedankt!
 
op 23/10/2016 naar 18:54

Hey Stef ik zat weer eens op je website te kijken, want mijn moeder vroeg laatst hoeveel albums je eigenlijk hebt, dus ben ik eens gaan snuffelen, zover ik het kon vinden 7 toch. Je hebt de beverwijkse bazaar weer flink op zijn kop gezet, was erg leuk , ik hoop tot snel weer. Waar kan ik het beste kijken waar ik albums van jou kan kopen, hier op deze pagina geeft hij namelijk een fout aan. Ik spreek je weer veel succes met alles groetjes B!anca xx

: Hoi Bianca,

het klopt inderdaad dat ik tot nu toe 7 albums had uitgebracht en mijn nieuwe album "Stef Ekkel - Best Of" is dus het 8ste album wat is verschenen. Ja, het was weer een super mooi feestje op de Beverwijkse Bazaar en geweldig dat er zoveel mensen gekomen zijn. Het was volle bak! Ik denk dat je het beste kan kijken op de site van mijn platenmaatschappij Berk Music, die heeft als het goed is ook het complete overzicht online staan. Hierbij de link: k hoop ook zeker weer tot heel gauw en wens je voor nu een hele fijne week!
 
op 22/10/2016 naar 12:00

Hoi stef een hele fijne vakantie gehad.en heerlijk genoten .maar je je bent weer goed bezig .als ik dat zo zie ffb .volle zalen alles zingt en zwingt.geweldig stef .ik hoop je ook gouw een keer in levendelijve tezien .maar dan moet het wel weert zijn .dat ik kan komen.laatste keer had ik kaartjes .toen was mijn dochter ziek .ik heb een zieke man hij is geopreerd aan alvleesklier kanker .maar ik volg je wel hoor .stef gr en veel succes.en luister naar je lichaam 👍👍

: Hoi Annie,

fijn om te horen dat je een hele fijne vakantie hebt gehad en dat je lekker hebt genoten. Ja, het is werkelijk een fantastisch jaar geweest en ook in 2017 gaan we weer lekker knallen. Ik ben erg blij en trots op de volle zalen en het succes en ben vooral heel erg dankbaar dat mij dit gegund wordt. Ja, wat jammer dat je de laatste keer niet kon komen, omdat je dochter ziek was maar wat in het vat zit...  Ik snap ook heel goed dat het lastig is om naar de optredens toe te komen, vooral als je man ziek is maar ik hoop van harte dat ik snel weer een keer bij jullie in Weert of in de buurt van Weert ben en dan hoop ik jullie natuurlijk te mogen begroeten. Voor nu wens ik jullie alle goeds en een hele fijne week!
 
op 22/10/2016 naar 09:02

Hé Stef, hoe gaat het gozer ? Hier alles zijn gangetje, denk zal weer eens ff wat laten horen ! Van de week kreeg ik het album the best off van Stef Ekkel cadeau van mijn zoon, prachtige album man ! Je weet wel hoe het er hier uit ziet zeker van het weekend ! ff genieten van jou cd, en misschien een klein drankje erbij ! Goed weekend , en alle suc6 !

: Hoi Ruud,

alles gaat super hier! Ik mag toch wel zeggen dat ik een fantastisch jaar heb gehad en ook in 2017 blijven we natuurlijk ons best doen. Bedankt voor je complimenten voor wat betreft mijn nieuwe album en ik wens je uiteraard ontzettend veel luisterplezier toe met mijn liedjes. Ik ben te laat om je nog een fijn weekend toe te wensen, maar uiteraard wens ik jou een hele fijne week toe en ik hoop zeker weer eens tot gauw.
 
op 20/10/2016 naar 04:39

hallo stef wij zijn op 18 december 58 jaar getrouwd en mijn vrouw die stapelgek is op jou muziek die wou graag een bessenjenevertje kome drinken in het cafe uiteraard is ze daar ook gek op maar ik zal haar goed in de gaten houden dus met een beetje geluk kan dat hartelijke groeten vanuit bundaberg australia

: Hoi Tina en Bill,

wat ontzettend leuk om te horen dat jullie op 18 december 58 jaar getrouwd zijn en dan gezellig langs komen in het café. Ik heb net even in mijn agenda gekeken en voor zover ik het nu kan zien dan ben ik vrij dus kom ik ook zeker nog even langs. Ik zou zeggen, alvast van harte gefeliciteerd en natuurlijk van harte welkom! Tot dan ;-)
 
1 ... 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ... 82
Berichten : 91 tot 100
Pagina : 10
Aantal berichten : 819