Naam of alias : *
Het bericht: *

Voer de code in : (Waarom is dit?)


Berichten : 91 tot 100
Pagina : 10
Aantal berichten : 828
1 ... 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ... 83
op 14/01/2017 naar 14:08

Hoi stef 2017 is weer goed begonnen he .en de maand februari. Harstikke fijn .en spannend he de edison..heerlijk voor je al die optredens.en het zien genieten van het pu bliek dat is mooi om te zien .geniet er van stef..het is heerlijk om er naar te luisteren. In de auto overal .mijn man en ik zitten altijd mee te zingen .stef gr uit weert .tot we iets weten van de edison👍👍👍👍👍

: Hoi Annie,

bedankt voor je leuke bericht! Ja, 2017 is super begonnen en ik hoop van harte dat het maar weer een heel mooi en gezellig muzikaal jaar mag gaan worden met vele leuke optredens. Ja, fantastisch dat ik ben genomineerd voor een Edison en zeker weten super spannend maar ik ben al zo ongelooflijk trots en blij om genomineerd te zijn. Ik werk al bijna 19 jaar keihard voor alles wat ik heb bereikt en heb heel erg veel aan heel veel mensen te danken en ben maar wat trots op waar ik nu sta. Dromen zullen er altijd blijven, maar genieten is nog veel belangrijker en dat doe ik met volle teugen. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat me gegeven wordt en hoop nog vele jaren door te mogen blijven gaan met hetgeen wat ik zo leuk vind. En ik hoop natuurlijk dat ik zo'n prachtige bekroning op mijn werk in ontvangst zou mogen nemen, maar dat zullen we zien op 13 februari. Ik vind het geweldig om te horen dat jullie zo genieten van mijn muziek en wens jullie nog heel veel luisterplezier toe met mijn liedjes en ik hoop tot snel bij een van mijn volgende optredens. 
 
op 11/01/2017 naar 18:53

Hallo stef jou twee nieuwe cdtje zijn nog ver krijg baar bij cd hal in ruinen hoor mijn vrouw draaien jou cdtje dol hoor zij zingt ze ook mee hoor groeten reni en lex

: Hoi Reni en Lex,

bedankt voor jullie leuke bericht. Ja, natuurlijk is mijn nieuwe dubbel-album "Stef Ekkel - Best Of" nog verkrijgbaar bij de CD-hal Ruinen. Zij geloven nog altijd in de Nederlandse artiesten en mensen komen van heinde en verre om daar hun cd's te halen. Bedankt voor de complimenten voor wat betreft mijn nieuwe album en super leuk om te horen dat er uit volle borst wordt meegezongen. Ik wens jullie nog heel veel luisterplezier toe met mijn nieuwe album en ik hoop tot gauw bij een van mijn volgende optredens ;-)
 
op 25/12/2016 naar 20:30

Hoi Stef ik ben wat laat maar toch nog hele fijne kerstdagen en een heel muzikaal nieuwjaar gewenst en een gezond jaar ook voor je vrouw en kinderen Gr en hoop je nog eens te ontmoeten Gr wil

: Hoi Wil,

dankjewel en voor jou natuurlijk ook hele fijne kerstdagen, een heel goed uiteinde en alle goeds en heel veel geluk en voorspoed maar vooral een goede gezondheid voor 2017! En hopelijk tot snel in het nieuwe jaar ;-)
 
op 21/12/2016 naar 09:36

Hoi Stef We hopen dat je volgend jaar tijdens de fanreis van Henk Bernard het lied zingt de Griekse melodie Gr Johan en anja

: Hoi Johan & Anja,

in de eerste plaats natuurlijk hartstikke leuk dat jullie ook mee gaan met de fanreis van Henk Bernard en natuurlijk wil ik voor jullie "Die Griekse Melodie" zingen, maar help het me alleen wel even onthouden. We gaan er een paar mooie dagen van maken ;-)   Voor nu wens ik jullie natuurlijk hele fijne feestdagen, een heel goed uiteinde en alle goeds, heel veel geluk en voorspoed maar bovenal een goede gezondheid voor 2017! Hopelijk tot gauw en in ieder geval tot in Salou!
 
op 15/12/2016 naar 12:51

Hoi stef wat goed he .een award er bij en straks nog een edison.geweldig. als je dat wint van andre en jan smit .nou stef dan springen wij een gat in de lucht .je heb het verdiend.ik hoop dat je het niet vervelend vind .dat ik betichten schrijft .ik leef helemaal met je mee super 👍👍👍👍 gr uit weert

: Hoi Annie,

bedankt voor je leuke bericht nogmaals en super leuk om te horen dat je zo met me mee leeft. Ja, echt helemaal geweldig voor wat betreft de Award. Wat een ongelooflijk mooi jaar is het geweest en wat prachtig om als beloning een Koos Albers Award, 2 Party Awards en een Sterren NL Award te mogen ontvangen en dan ook nog eens genomineerd worden voor een Edison. En of ik nou win of niet, dit vind ik echt al meer dan geweldig! We zullen het zien in februari, want dan zullen de uitreikingen plaats gaan vinden.

Voor nu wens ik je hele fijne feestdagen en natuurlijk alle goeds, heel veel geluk en voorspoed maar vooral een goede gezondheid voor 2017!
 
op 12/12/2016 naar 21:08

Hoi stef wat gaat het snel he .ik wil je eerst hele fijne feestdagen toe wensen .en een gezond 2017 .dat je weer een goed jaar tegemoet mag gaan .net als 2016.je heb het goed gedaan met rene.ook dat jullie samen zongen leuk .een kerstlied. .en altijd vrolijk. Stef geniet van deze mooie dagen met je gezin .gr uit weert👍👍😊😊

: Hoi Annie,

bedankt voor je bericht en jaaaaa, de tijd die vliegt echt voorbij. Het jaar 2016 is echt omgevlogen. Ik wens jou natuurlijk ook hele fijne feestdagen, een heel goed uiteinde en voor het nieuwe jaar wens ik je alle goeds, heel veel geluk en voorspoed maar bovenal een goede gezondheid. Hopelijk tot heel snel in het nieuwe jaar!
 
op 06/12/2016 naar 16:30

Hoi Stef gefeliciteerd met je koos alberts Alward . Ik wil ook even zeggen dat ik je laatste cd heel erg prachtig vindt. Mijn lievelings liedjes staan er ook op. In een woord geweldig. Hoop je ooit nog eens te ontmoeten .groetjes wil

: Hoi Wil,

dankjewel voor de felicitaties en voor je complimenten voor mijn nieuwe album "Stef Ekkel - Best Of". Ik hoop dat je er maar heel veel luisterplezier van mag hebben en ik hoop ook zeker tot gauw bij een van mijn volgende optredens. 
 
op 01/12/2016 naar 07:42

Hoi stef weer geweldig geweest in winterberg .en weer een prijs binnen gehaald he geweldig .2016 .wat word je toch gewaardeerd. Super .gr uit weert

: Hoi Annie,

bedankt voor je bericht en felicitaties. Ja, het was weer fantastisch in Winterberg en voor wat betreft de award...heel erg blij mee en super trots op. Ja, het is zeker een waardering en voor mij kan 2016 echt niet meer stuk. Ik hoop weer tot heel snel bij een van mijn volgende optredens!
 
op 30/11/2016 naar 20:32

Lieve Stef, Ik ben al jaren fan van jou. Ik zou je graag een keer in het echt ontmoeten. Wanneer begint de volgende tour. Ik hoop op een bezoekje bij ons in de buurt. Jarno (je nummer 1 fan)

: Hoi Jarno,

super om te horen dat je al jaren een fan van mij bent en dat je mij graag een keer persoonlijk zou willen ontmoeten. Natuurlijk is daar meer dan genoeg gelegenheid toe. Mijn complete agenda is gewoon te vinden hier op de website en deze wordt wekelijks geüpdatet met de allernieuwste optredens. Dus houdt mijn agenda even in de gaten en dan hoop ik je snel te mogen begroeten bij een van mijn volgende optredens ;-)  
 
op 30/11/2016 naar 12:29

Heee Stef, Ik wil je bedanken voor de geweldige carnaval die wij mochten hebben door jou te gekke nummer "liever te dik in de kist"! Ik hoop je snel weer een keer te zien en hopelijk weer een lekker nummer voor de aankomende carnaval. Gr. Teun Jacobs (een echte fan)

: Hoi Teun,

bedankt voor je leuke bericht en helemaal super om te horen dat jullie mede dankzij "Liever te dik in de kist" een geweldige carnaval zullen gaan hebben. Er komt voor de carnaval geen nieuwe single uit, juist omdat dit de eerste carnaval wordt voor "Liever te dik in de kist". Ik hoop ook zeker weer tot snel en wens je voor nu alle goeds fijne feestdagen en alvast een daverend carnaval 2017 ;-)
 
1 ... 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ... 83
Berichten : 91 tot 100
Pagina : 10
Aantal berichten : 828